perjantai 29. tammikuuta 2010

Kärsimyskukka, akryyli ja guassi paperille, o

Ystäväni Saulin kanssa rupattelimme juuri riippuvuksista-mme ja kuinka vaikea niistä on päästä eroon. Hän naureskeli että ainoa riippuvuus mistä hän on päässyt eroon on kahvimaito! etiäpäin se on sekin.
http://www.kemi.fi/taidemuseo/taiteilijat/miettunen/

3 kommenttia:

  1. Monet uudet työsi on keskeneräisen tai luonnosmaisen oloisia. Tämä näyttää valmiimmalta taideteokselta näistä.

    VastaaPoista
  2. Siltäkö näyttää? ensin vimmastuin sitten mietin asioita. Niin siinä käy kun ei ole asiantuntevaa vaimoa kritisoimassa...joutuu ite pähkäileen, no ei sentään...mietin mikä on valmis työ ja muistan Imatralla kun joku sanoi että mun työssähän näkyy vielä valkoinen pohja. Nauroin silloin mutta tarkoittanet eri asiaa.
    Yritän päästä irti "vanhoista traditioista" tai oikeastaan sekään ei ole se sana mitä tässä nyt haen. Jotain mitä itsekään en vielä tiedosta. Ja jos näyttelyä tässä rupean vielä maalaan niin tuskinpa näistä yksikään pääsee seinälle? ja osahan on luonnoksia ja osaa jatkan kunhan alitajunta työskentelee niiden parissa. Huomasitko muuten että glogiin muutin otsikon joka alunperinkin piti tulla mutta kämmensin senkin jotenkin.heh.

    VastaaPoista
  3. En mie huomaa otsikossa mitään vikaa.

    En myöskään keskeneräisyydellä tarkoita sitä, että pohjan kaikki kohdat olisi pakko käsitellä.

    Jos vaikka tulkitsisit viime viestini sanoman sellaiseksi, että näyttää siltä, että tässä kuvassa olet löytänyt jotain, nii ei harmittaisi se. Tuttua kauraa itsellekin toi etsiminen, harhailu ja kokeilu on.

    VastaaPoista

Inson Wongsam

Inson Wongsam, thaimaalainen maalari Legenda, 85v maalaa päivittäin. Lähdettiin käymään työhuoneella. Ajattelin jonkinlaista kurjaa kop...